top of page

CARGO PUMPS

Ladingpompen zijn een specifiek onderdeel van Liquid Control Trading omdat er andere technieken, vloeistoffen en regelgeving bij komt kijken. Door onze jarenlange ervaring in de scheepvaart, kunnen wij u adviseren op het gebied van ladingpomptechniek. Wij hebben centrifugaal en verdringerpompen in ons assortiment. Afhankelijk van de toepassing kunnen wij u adviseren over de juiste ladingpomp.

LADING CENTRIFUGAAL POMP

De ladingpomp van het merk DW PUMPS is gebaseerd op het centrifugaal pomp principe en heeft een extra lange verticale as met de aandrijving aan dek. Uitgevoerd in RVS. Uitermate geschikt voor twee partijen laden. 

2 TYPE LEVERBAAR

DW 100 | 100m3/hr @ 68 mWk

DW 180 | 180m3/hr @ 76 mWk 

DUTCH WELL PUMPS ontwikkelt en levert ladingpompen voor de tank-en binnenvaart. De pompen zijn efficiënt en hebben een simpel ontwerp. Door te werken met universele onderdelen die gemakkelijk vervangen kunnen worden, kan de pomp bij een defect weer snel ‘up and running’ zijn. Zo bespaart u niet alleen geld, maar ook kostbare tijd. De pomp is al een bewezen product, daarom werkt DW PUMPS ook met bestaande pompen en elektromotoren van de allerbeste kwaliteit, die tevens betaalbaar zijn. 

 

DW pumps is opgericht door een gepassioneerd team van professionals met samen meer dan 40 jaar ervaring in de scheepsbouw en tankvaart. Dit zorgt ervoor dat zij als geen ander weten hoe een pomp optimaal moet werken en hoe belangrijk een goede service is. 

DW pumps
lading centrifugaal pomp
CENTRIFUGAAL POMP

REFERENTIES

LADING CENTRIFUGAAL POMP

Uitermate geschikt voor twee partijen laden
Wilt u meer informatie over onze lading centrifugaal pomp?
Neem vrijblijvend contact op,
dan nemen we de specificaties en mogelijkheden graag met u door.
+31 (0)183-51 54 89 

LADING VERDRINGER POMP

Exclusief vertegenwoordiger van de oer-Hollandse pomptechniek van HLP GROUP voor de complete Europese scheepvaart. De fabricage van de verdringerpompen is gebaseerd op de kennis en nalatenschap van een aloude Nederlandse technologie en biedt een solide en prijstechnisch interessant alternatief voor de bestaande verdringerpompen binnen de scheepvaart.

lading verdringer pomp
VERDRINGERPOMP

LADING VERDRINGER POMP

Geschikt voor het laden van vloeistoffen
met een hoge viscositeit
Wilt u meer informatie over onze lading verdringer pomp?
Neem vrijblijvend contact op,
dan nemen we de specificaties en mogelijkheden graag met u door.
+31 (0)183-51 54 89 
bottom of page